Trainers Douven (Minor) en Ricksen (Sporting Heerlen) maken seizoen niet af bij hun club

Foto: Heerlen.Nieuws.nl/Hein Smith

Trainer Gerard Douven, volgend seizoen de nieuwe trainer van hoofdklasser EHC en de afgelopen jaren trainer van RKSV Minor, is sinds afgelopen week niet meer actief als trainer bij deze eerste klasser uit Nuth. Beide partijen zijn in goed onderling overleg uit elkaar gegaan.
De taken van Gerard Douven worden voor de rest van het seizoen waargenomen door Pierre Winkelmolen. Voor het volgend seizoen was de plek van hoofdtrainer al ingevuld, Guido Leunissen staat dan aan de leiding van de selectie.

Lees ook:

Sporting Heerlen neemt vervroegd afscheid van Pedro Ricksen

Ook bij Sporting Heerlen heeft men al afscheid genomen van zijn trainer, Pedro Ricksen. De stand op de ranglijst, en de minder goede resultaten liggen aan dit vroegtijdig afscheid ten grondslag.
Vice-voorzitter Jos Crombach: “Er moest iets gebeuren om de neerwaartse spiraal te stoppen. Daarom hebben wij besloten om al eerder uit elkaar te gaan dan pas aan het einde van het seizoen. Wij vinden het zeer spijtig, want Pedro heeft goed werk geleverd en lag goed in de hele vereniging. Met deze stap hopen we echter in ons jubileumjaar het 2e-klasserschap veilig te stellen.”

Bij de Heerlense amateurclub hopen ze op korte termijn een trainer aan te kunnen stellen die het lopende seizoen gaat afmaken.

Ook Sporting Heerlen had al een nieuwe trainer voor het seizoen 2017-2018 onder contract. Jorrit Dacier, momenteel nog werkzaam als assistent-trainer bij Bekkerveld, wordt dan de nieuwe hoofdtrainer.

Lees ook:

RKTSV

We besluiten met positief nieuws uit Terwinselen.
Het trainersduo Guus Vrancken en Elmar Choinowski zal ook het komende seizoen aan het roer staan bij RKTSV.

Reacties

Cookieinstellingen