Cultura Nova: Noorderbrugparade in Maastricht

Foto: Cultura Nova

Op de plek waar dagelijks meer dan 50.000 auto’s rijden vindt op zondagavond 20 augustus een uniek spektakel plaats. De top-straattheateracts van Theater Titanick en Plasticiens Volants werken eenmalig samen en verzorgen een unieke en gratis toegankelijke parade op een bijzondere plek: bovenop de oude Noorderbrug in Maastricht.

Noorderbrug

Bouwer Strukton, projectorganisatie Noorderbrug en festival Cultura Nova sloegen de handen ineen om deze bijzondere buitenvoorstelling mogelijk te maken.
De brug gaat open voor publiek om 19.30 uur.
Tot 21.00 uur vindt – ook op de brug – een voorprogramma plaats. Een mooie amuse, met tal van verrassingen die je zeker niet wilt missen.
De hoofdparade met Theater Titanick en Plasticiens Volants start om 21.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Kom op tijd, want vol is vol!

Retour Maastricht

Tip: Zondag 20 augustus kunt u nog gebruik maken van een speciaal treinretour naar Maastricht. Arriva biedt van 7 tot en met 20 augustus een E-ticket aan waarmee met de trein gereisd kan worden op het gehele spoortraject tussen Kerkrade en Maastricht Randwyck.
Voor een speciale prijs van € 2,- retour kunt u met de trein van Arriva op en neer reizen tussen de stations Kerkrade Centrum, Chevremont, Eygelshoven, Landgraaf, Heerlen De Kissel, Heerlen, Heerlen Woonboulevard, Voerendaal, Klimmen-Ransdaal, Schin Op Geul, Valkenburg, Houthem-St. Gerlach, Meerssen, Maastricht en Maastricht Randwyck.
Ideaal voor een bezoek aan deze Noorderbrugparade…

Lees hier meer over het E-ticket.