Streekproductenmarkt in Luciushof in Heerlen

Foto:

Zaterdag 12 augustus van 10.00 tot 16.00 uur vindt een streekproductenmarkt plaats in de Luciushof in Heerlen. Gezien de weersverwachting wordt deze markt morgen binnen in de Luciushof gehouden, zodat iedereen droog kan komen genieten van het aanbod aan streekproducten.

De Streekproductenwinkel uit Stein is organisator van deze streekproductenmarkt. Sinds maart 2017 bieden zij via een webshop een ruim assortiment aan streekproducten aan. Behalve dat de markt een kennismaking met hun assortiment is, willen zij met dit initiatief hun leveranciers ook de mogelijkheid geven om de door hun geproduceerde streekproducten rechtstreeks aan de consument aan te bieden.
streekproducten streekproductenmarkt
Foto: Streekproductenwinkel

Leveranciers

Verschillende leveranciers zijn aanwezig om een veelzijdig assortiment aan te bieden.
Olijfolie van puur olijf bijvoorbeeld in de stand van Willem&Drees, en appelsappen van de Bemelerhof. Kenny van Beeing Pure verkoopt zijn Limburgse honing, er zijn speltproducten van de Kollenberg te koop, stroop van de Stroopstooker uit Bunde, Maastrichtse mosterd, Heerlense jams, Boerderij chips, wijnen uit Limburg van Robert de Koning, Herboriste met kruiden, en nog een aantal andere verrassingen van eigen bodem.

Samengestelde pakketten

Verder is er een kraam waar al deze producten als samengesteld pakket gekocht kunnen worden. Hier kunt u onder andere volgens afspraak naar eigen wens samengestelde pakketten laten maken en leveren. Duurzame kerstpakketten bijvoorbeeld, gevuld met alléén streekproducten. Pakketten die dan vervolgens samengesteld en verzorgd worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Dus kom zaterdag allemaal naar de Luciushof in Heerlen om te genieten van de talloze verrassingen van eigen bodem.

  • Streekproductenmarkt
  • Zaterdag 12 augustus, van 10.00 tot 16.00 uur.
  • Luciushof, Putgraaf 3, Heerlen.