Noorderbrug dicht: € 2,- treinretour naar Maastricht

Foto: Arriva

Van 7 tot 21 augustus 2017 is de Noorderbrug in Maastricht volledig afgesloten. Om de verkeershinder te beperken biedt Arriva in samenwerking met ‘Maastricht Bereikbaar’ een aantal opties aan.

E-tickets trein

Zo is er tijdens deze periode een E-ticket waarmee je met de Arriva trein reist op het traject Kerkrade centrum/Heerlen – Maastricht Randwyck. Voor een wel heel speciale prijs.
Reis tijdens de afsluiting van de Noorderbrug van 7 tot en met 20 augustus 2017 voor € 2,- retour met de trein van Arriva op en neer tussen de stations Kerkrade Centrum, Chevremont, Eygelshoven, Landgraaf, Heerlen De Kissel, Heerlen, Heerlen Woonboulevard, Voerendaal, Klimmen-Ransdaal, Schin Op Geul, Valkenburg, Houthem-St. Gerlach, Meerssen, Maastricht en Maastricht Randwyck.
U kunt dan ook bijvoorbeeld vanuit Kerkrade Centrum met de stoptrein tot Heerlen reizen en daar overstappen op de sneltrein richting Maastricht en andersom.

Online tickets bestellen

Via de website van Arriva kun je online voor vertrek je treinretourtjes kopen. Op de website kies je de gewenste reisdatum en het aantal tickets om te reizen op het traject Kerkrade Centrum-Maastricht Randwyck. Vervolgens rond je je bestelling af met een Ideal-betaling.

Treinretour kopen traject Kerkrade Centrum-Maastricht Randwyck