BAZ Sloopwerken BV wordt toegevoegd aan de BAZ Groep

Foto: BAZ Groep

Advertorial – In 2010 zijn wij, als BAZ, gestart met het uitvoeren van asbestsaneringen in de regio Limburg en Brabant. Tot nu toe bestond ons werk voornamelijk uit het saneren in opdracht van woningverenigingen en particulieren.

Om onze klant beter te ondersteunen hebben wij aan hen gevraagd waar met name de behoefte was. Het blijkt dat bij de overdracht van de ene naar andere de andere discipline meestal problemen ontstaan. Vandaar dat wij de stappen voor en na de asbestsanering willen integreren.

Zo zijn wij in 2019 gestart met BBZ BV om na de sanering, de particulier en woningvereniging te kunnen ondersteunen met herstelwerkzaamheden.

Om de gehele ondersteuning voor de klant compleet te maken zullen we in januari 2020 ook starten met sloopwerkzaamheden. Wij zullen BAZ Sloopwerken toevoegen aan de BAZ-groep.

Op deze manier kunnen wij faciliteren in een compleet aanbod van sloop, sanering en herstel. Dit zorgt ervoor dat wij de doorlooptijd en de totale kosten kunnen minimaliseren voor onze klanten.

BAZ Sloopwerken BV zal in eerste instantie de huidige voorsloopwerkzaamheden voortzetten en zal zich uitbreiden met kleine totaalsloopprojecten. Naast sloop zal ook kleine tuinaanleg tot de werkzaamheden gaan behoren.

Kijk voor meer informatie op www.baz-groep.nl

Reacties