Brandpreventie & Asbestsanering Zuid BV (BAZ)

Foto: Baz Groep

In 2010 gestart en gevestigd op het bedrijventerrein ‘de Koumen’ te Hoensbroek, gelegen nabij de afrit Woonboulevard Heerlen. BAZ voert uiteenlopende asbestsaneringen uit in met name Limburg en Brabant en werkt hoofdzakelijk voor woningverenigingen en de particuliere sector.

Binnen BAZ werken we vooral met regionaal personeel welke haar opleiding grotendeels bij BAZ intern heeft mogen ontvangen. Vanuit onze klanten kwam steeds meer vraag om de sloop voorafgaand aan de sanering en herstel na de asbestsanering te verzorgen. Deze aanverwante werkzaamheden kunnen wij voor u in één arbeidsgang meenemen. Zo kunnen wij de doorlooptijd en totale kosten minimaliseren voor onze klanten.

Ten slotte verzorgen wij brandwerende werkzaamheden in de vorm van het plaatsen van wanden, deuren en het dichten van doorvoeringen/sparingen. Deze werkzaamheden zijn ontstaan daar er in het verleden veelal asbesthoudende materialen gebruikt werden als brandwerende scheiding, welke wij nu na verwijdering voor u kunnen herstellen. Met name de voorsloop en herstelwerkzaamheden gaan wij medio 2019 verder uitbreiden. Deze activiteiten gaan we separaat aanbieden onder de noemer BBZ (Bouwservice en Brandpreventie Zuid BV).

Ons motto is het trachten onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen door het uit handen nemen van alle aanverwante activiteiten om hierdoor zo snel en prijsgunstig uw project te realiseren.

Brandpreventie en Asbestsanering Zuid BV
Economiestraat 39 BU 12
6433KC Hoensbroek
06-45984194
[email protected]
www.baz-groep.nl

Reacties