Winteropening voor de hele familie bij SnowWorld Landgraaf!

Foto: SnowWorld

Op 13 & 14 oktober aanstaande viert SnowWorld Landgraaf op feestelijke wijze de start van het nieuwe winterseizoen. Voor zowel jong als oud, beginners en gevorderden, worden er op zaterdag en zondag vele leuke activiteiten georganiseerd tijdens de jaarlijkse Winteropening.
Van 10:00 uur tot 17:00 uur is iedereen van harte welkom tijdens de gratis toegankelijke festiviteiten. Dé ideale kick-off van het winterseizoen voor de gehele familie!

Wilt u goed voorbereid op wintersportvakantie? Of altijd al afgevraagd wat er bij SnowWorld zoal te doen is? Onze deuren staan voor u open. Geniet van heerlijke proeverijen, leuke kinderanimatie en diverse activiteiten. Ook de piste op? Koopt u dan voor slechts € 12,50 onze SnowWorld winteropening stempelkaart. Deze geeft recht op vele activiteiten zoals een proefles op de piste, tubegliden in de sneeuw, een razendsnel ritje in onze Alpine Coaster en nog veel meer. Een volle stempelkaart? Lever deze in bij SnowWorld en ontvang nog een leuke traktatie. Bovendien ontvangt u 10% vroegboekkorting op alle cursussen! Er zijn diverse stands met wintersportmerken te vinden en bij Duijvestein Wintersport is er een heuse magazijnverkoop met kortingen tot 70%. Voor de kinderen zijn er tal van leuke acts en activiteiten. Zo is er kinderentertainment, een springkussen, een kleurwedstrijd en een schminkstand. Kortom een hele belevenis voor de gehele familie!

SnowWorld Landgraaf

SnowWorld Landgraaf beschikt over uitdagende pistes voor elk niveau. Variërend van beginners tot aan gevorderden, ski- en snowboardlessen en leuke activiteiten voor de kinderen zoals de populaire kidsfunweken. Met de langste indoorpiste van de Benelux, vijf pistes en acht liften, waaronder een zespersoons stoeltjeslift, geniet u in SnowWorld van een complete wintersportervaring

Meer dan alleen sneeuw

In het wintersportdorp kunt u niet alleen sportief bezig zijn in de sneeuw en voorbereidingen treffen voor de wintersportvakantie, maar ook heerlijk dineren en gezellig après-skiën. Geniet tijdens het skiën van een drankje in de Berghütte, de après-ski hut op de piste, en warm lekker even op. Na afloop van het skiën geniet u gezellig met vrienden en familie van een echte Zwitserse kaas-, vlees- of visfondue in het Fonduerestaurant of van een heerlijk 3-gangen menu in Bistro SnowWorld.

snowworld

SnowWorld Landgraaf
Witte Wereld 1
6372 VG Landgraaf
T: +31 (0)45 5470 700
[email protected]
www.snowworld.com

Reacties