Als rijles goed en plezierig moet zijn

Foto: Autorijschool Leon

Mocht u al actief op zoek zijn naar een rijschool dan is het u ongetwijfeld opgevallen: er zijn autorijscholen genoeg in Heerlen en Parkstad. Toch is het maken van een goede keuze niet zo heel moeilijk. Want als u voor ‘Autorijschool Leon’ kiest, weet u dat u niet alleen nu goed zit maar ook uw leven lang goed zult rijden.

Waarom?

Natuurlijk vanwege de meer dan 25 jaar ervaring en de gedegen vakkennis, maar vooral ook vanwege het plezier en de passie waarmee Leon en zijn vrouw Jacqueline rijles geven. Voeg daarbij de gunstige tarieven en de persoonlijke benadering, en uw keuze zal snel gemaakt zijn.
Bij ‘Autorijschool Leon’ staat het zo snel mogelijk halen van je rijbewijs niet voorop. De grootste doelstelling van Leon en Jacqueline is dat je na het rijexamen het voertuig tot in de finesses beheerst. Zodat je je leven lang veilig en zelfverzekerd aan het verkeer kunt (blijven) deelnemen.

Ervaring

Met meer dan 25 jaar rijleservaring weet Leon waarover hij praat. Als rij-instructeur bij Defensie kwam hij er vooral achter dat structuur en opbouw van de rijlessen belangrijk zijn. Door dat inzicht vervolgens toe te passen in zijn eigen manier van lesgeven loodste hij talloze leerlingen naar hun felbegeerde roze papiertje.
En of je in eerste instantie nu bang bent voor de autosnelweg, niet in parkeergarages durft te rijden, of enorm opziet tegen fileparkeren; Leon en Jacqueline vinden altijd een manier om je over die angsten heen te helpen.
Zelfs faalangst hoeft geen belemmering te zijn voor het nemen van rijlessen, want bij ‘Autorijschool Leon’ kun je les krijgen van een gecertificeerd faalangst-instructeur.

Aanpak

“Tijdens een gratis proefles van 60 minuten kijken we met de leerling naar zijn ‘leersnelheid’, zeg maar de snelheid waarmee vaardigheden zoals wegrijden, sturen, stoppen en schakelen geleerd worden. Dat kan eventueel op een oefenterrein, zodat iemand die basishandelingen op zijn gemak kan leren.
Besluit iemand hierna bij ons te willen lessen, dan bepaalt hij of zij hoe lang hij een bepaalde vaardigheid wil oefenen. En bespreken we samen hoeveel lessen het beste bij de persoon passen. De vorderingen houden we vervolgens overzichtelijk bij op een leskaart, en aan het einde van de les bespreken we alles na. We kijken dan wat beter moet, en hoe we dat gaan aanpakken.”

Geïnteresseerd? Meer weten? Klik hier.

Autorijschool Leon
Zeishof 3, 6418 JK Heerlen
Website: www.autorijschool-leon.nl
E-mail: [email protected]
Telefoon: 06 – 120 444 78

autorijschool leon

Reacties