Wedstrijd Heksenberg – Simpelveld vervroegd naar 14.00 uur

Foto: RKVV Heksenberg

Wij berichtten eerder al over het bezoek van Diego Maradona en Jean-Marie Pfaff aan RKVV Heksenberg. Zondag 13 november bezoekt voetballegende Diego Maradona daadwerkelijk de club uit Heksenberg. De superster die aan de basis stond van het gewonnen WK van 1986 bezoekt voor het eerst Nederland, volgens het naspeurwerk van de RKVV.
“Van een bezoek van zo’n balvirtuoos wil je alleen maar dromen”. Ja, hij komt dus echt, is de stellige overtuiging van de organisatie. Zeker Jean-Marie Pfaff wil zijn belofte waar maken, als teken van zijn onbegrip over een “verbannen voetbalclub”.

Wedstrijd Heksenberg – Simpelveld wordt vervroegd naar 14.00 uur

Omwille van de organisatie, de ontvangst en de activiteiten rondom de “Maradona penalty-contest” is de reguliere competitiewedstrijd Heksenberg – Simpelveld een half uur vervroegd. De wedstrijdbal die middag wordt geschonken door prins Henry II van D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein, die ook de aftrap van die competitiewedstrijd voor zijn rekening neemt.

Maradona Penalty contest

Rondom de wedstrijd Heksenberg – Simpelveld vindt die penalty-contest plaats. De organisatie van deze activiteit is in handen van Wiel Berends, voormalig eerste elftalspeler, oud-trainer en nu bestuurslid van RKVV Heksenberg. In samenspraak met een voormalig Oranje-international Kevin Hofland. Een keur van topvoetballers neemt deel aan deze contest. De website van RKVV Heksenberg houdt belangstellenden op de hoogte over de komst van de vedetten.

Ticketverkoop beperkt! OP=OP en VOL = VOL

Er is een beperkte ticketverkoop. Toegangskaarten voor het event “Maradona meets Heksenberg” inclusief de happening Heksenberg – Simpelveld zijn verkrijgbaar via Tabakszaak Tabak en Gemak Heksenberg en Wims Winkel – Heerlerheide.
Tickets zijn ook te koop via de website van RKVV Heksenberg. Maar let op! OP=OP en VOL=VOL!

Heerlense derby op Brunssums grondgebied

Tijdens de voorbereidingen van “Maradona meets Heksenberg” viel voetbalclub Heksenberg ook nog eens een ware ‘bekerverrassing’ ten deel.
RKVV Heksenberg ontmoet in die bekerstrijd in een thuiswedstrijd namelijk niemand minder dan wijkgenoot Groene Ster. Twee Heerlense buur(t)clubs, die de strijd moeten aangaan in Langeberg, Brunssum. De wereld op zijn kop natuurlijk! Een echte Heerlen-Noord/Pronsebroek derby, die op ‘vreemde’ Brunssumse bodem moet worden afgehandeld.
Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 20 november, aanvang 14.30 uur. Op Sportpark Langeberg in Brunssum dus.

 

Reacties