Informatiemiddag over de nieuwbouw en uitbreiding van NIEUWE NOR

NIEUWE NOR na de uitbreiding
Foto: Diederendirrix

Op vrijdag 31 augustus van 15.00 tot 17.00 uur is er in het café van NIEUWE NOR een informatiemiddag. Die informeert niet alleen over de (nieuw)bouw en verbouwing van de NIEUWE NOR, maar ook over de plannen die stichting Weller Wonen heeft op de plek van het oude Sporthuis Diana.

Uitbreiding NIEUWE NOR

Het voormalige Studio 54 en het Kegelpaleis worden naar verwachting in het najaar gesloopt, met als doel om de NIEUWE NOR te verbouwen en uit te breiden met een zaal voor 600-700 bezoekers. De gemeente Heerlen werkt in dit project samen met stichting NIEUWE NOR en IBA Parkstad. Deze zijn alle drie vertegenwoordigd op de infomarkt waar veel beeldmateriaal te zien zal zijn.

Met de uitbreiding van de Nieuwe Nor wordt een van de ambities ambities waargemaakt die genoemd zijn in het Bidboek Urban Heerlen.
Deze uitbreiding wordt mede mogelijk gemaakt door financiële steun van IBA Parkstad en Provincie Limburg.

Sporthuis Diana

En er staat nog meer te gebeuren in de Pancratiusstraat. Woningcorporatie Weller heeft plannen om nieuwe appartementen te bouwen op de plek van Sporthuis Diana. Daarom is ook Weller op de informatiemiddag present om u te informeren over de bouwplannen en voor vragen.
Al met al kunt u een concreet idee krijgen van het toekomstige straatbeeld.

Informatiemiddag

De infoborden van de informatiemiddag blijven het hele weekend nog te zien onder de poort van de NIEUWE NOR naast het café.

 

Reacties