Vestiging IKEA Heerlen gaat 2 maanden gefaseerd verbouwen

Foto: IKEA

IKEA Heerlen gaat van 6 mei tot en met 6 juli verbouwen.
Het winkelgebied op de begane grond van 6.500 vierkante meter (exclusief het zelfbedieningsmagazijn) wordt compleet vernieuwd. Het assortiment is de afgelopen jaren flink uitgebreid en IKEA Heerlen wil bezoekers nog meer inspireren en het winkelplezier voor klanten vergroten.
Op de nieuwe accessoire-afdeling komen speciale plekken die bezoekers onder andere inspireren voor een betaalbaar duurzaam leven thuis.

Fases

IKEA Heerlen probeert de overlast van de verbouwing voor bezoekers te minimaliseren door in fases te verbouwen. Klanten kunnen tijdens de verbouwing blijven winkelen; alle afdelingen zijn bereikbaar, mogelijk is een bepaalde afdeling tijdelijk op een andere plek te vinden.
Het streven is om 7 juli een volledig nieuwe accessoire-afdeling te hebben.
De voltooiing van de verbouwing zal feestelijk gevierd worden met medewerkers en klanten, houd daarom de site IKEA.nl/Heerlen in de gaten voor meer informatie over de verbouwing en activiteiten.

Dagelijks duurzaam leven thuis

IKEA Heerlen wil bezoekers nog meer inspireren en helpen om op een gemakkelijke en betaalbare manier thuis duurzamer te leven. Een groot aantal producten in het assortiment helpen om energie en water te besparen en minder afval te produceren. Op de vernieuwde accessoire-afdeling worden deze producten extra uitgelicht.

Goede buur IKEA

Het Zweedse woonwarenhuis focust niet alleen op duurzame producten, maar ook op de rol binnen de lokale gemeenschap. IKEA Heerlen draagt graag haar steentje bij aan de directe omgeving. Op zowel grote als kleine schaal.
Zo heeft Natuurmonumenten in april twee mierentunnels aangelegd op de Brunssummerheide met de opbrengst van de jaarlijkse kerstbomenactie.
Zodra de verbouwing van de winkel is afgerond zal tevens het sociale jaarverslag worden gelanceerd met een terugblik op alle sociale projecten van 2017 en begin 2018.

Reacties