Populaire folkband komt naar Heerlen voor theatertour!

Foto: Sanja Marusic

Vrijdag 25 maart treden ‘Mister & Mississippi’ op in Theater Heerlen. Na 2 albums, twee 3FM Awards, een Edison en vele nationale en internationale optredens vond de Utrechtse folkband het de hoogste tijd om de theaters in te gaan!

Het Utrechtse viertal ‘Mister and Mississippi’ schrijft liedjes die in de Nederlandse theaters nog meer glans, inhoud en zeggingskracht zullen krijgen. Tijdens dit theaterconcert krijgt het publiek het volledige muzikale spectrum te horen: klein en intiem, of zelfs puur akoestisch en zonder enige vorm van versterking. Aan de andere kant luister je naar de dynamische, energieke en elektronische kant van de band, met snijdende gitaarpartijen, stuwende drums en opzwepende synthpartijen.
Bovenal regeert de melodie en laten Maxime, Samgar, Tom en Danny horen waar de kracht van hun liedjes ligt. In twee delen krijgt de bezoeker een selectie van het debuutalbum en het tweede album ‘We Only Part To Meet Again’, dat op de derde plaats van de Album Top-100 eindigde. Van talent spreken we niet meer, de volwassenheid is ingetreden en maakt Mister and Mississippi tot één van de beste bands van Nederland!

De Pers:

– ‘Met We Only Part To Meet Again zet Mister and Mississippi een geweldige en volwassen plaat neer, waar we in Nederland trots op mogen zijn”. – Hans van der Waas, OOR magazine

Kaarten zijn te bestellen via www.limburgzaal.nl of telefonisch via 045 – 571 66 07.