Gratis compost bij Rd4-milieuparken

Foto: Rd4

Vanaf aanstaande zaterdag 19 maart tot en met zaterdag 26 maart 2016 kunnen inwoners van de Rd4-gemeenten gratis 1m³ compost per huishouden afhalen bij de Rd4-milieuparken.

De jaarlijkse Compostactie wordt georganiseerd door de Vereniging Afvalbedrijven en de Branche Vereniging Organische Reststoffen met medewerking van hun leden en vele gemeenten.
Met het uitdelen van gratis compost bedanken de gemeente en Rd4 iedereen voor hun inspanning om gft-afval en groenafval gescheiden aan te leveren en willen hen stimuleren om dat te blijven doen. Bovendien kan iedereen op deze manier kennismaken met dit product dat voor de bodem van grote waarde is.

Praktische informatie

De compost dient ter plaatse geschept te worden, dus naast de geldige Rd4-afvalpas 2016 en een legitimatiebewijs is het handig om zelf een schop mee te nemen en iets waar de compost in kan, zoals een emmer, stevige zak of aanhanger.

Compost

Compost is perfect voor gebruik in de tuin. Deze natuurlijke bodemverbeteraar voedt de bodem en stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze.
Gemengd met tuinaarde is compost geschikt voor alle tuinplanten.

Kijk voor adressen en openingstijden van de Rd4-milieuparken op de Rd4-afvalwijzer of klik hier.

Reacties