Nieuwe kledingsponsoren voor Roda JC

Na het debacle met Solland Solar als hoofdsponsor heeft Roda JC Kerkrade een nieuwe overeenkomst voor hoofdsponsoring gesloten met KLG Europe.

Onder de naam ‘KLG’ zal het bedrijf, een logistieke dienstverlener met diverse vestigingen in Nederland en Europa, dit seizoen prominent aanwezig zijn op de voorkant van het shirt. De contractduur betreft in eerste instantie een periode van één seizoen waarna de samenwerking geëvalueerd zal worden.

KLG Europe

Kees Kuijken, directie KLG Europe: “Na de eerste 2 wedstrijden zijn we erg tevreden over de herkenbaarheid en naamsbekendheid die we door de rug –en broeksponsoring reeds hebben ontvangen. De herkenbaarheid van onze merknaam heeft echt al een vogelvlucht genomen. In dat kader hebben we dan ook snel besloten om op full exposure in te zetten. Nu de positie aan de voorkant beschikbaar is, is dat een kans die we als KLG Europe moeten aangrijpen.”
Nick Janssen, commercieel manager Roda JC: “Uiteraard zijn we enorm blij dat we KLG Europe als hoofdsponsor aan Roda JC hebben weten te binden. Een partij waar we enorm trots op zijn. Aangezien KLG Europe nu ook op de voorkant van het shirt staat, zijn we ervan overtuigd dat het realiseren van de doelstellingen -vergroten van naams- en merkbekendheid via het platform van Roda JC- nog beter verwezenlijkt kunnen worden voor KLG Europe.”

Wiertz Personeelsdiensten broeksponsor, en DPA mouwsponsor

Wiertz Personeelsdiensten neemt de vrijgekomen plaats op de broek over van KLG Europe en verbindt zich voor één jaar als broeksponsor aan de Kerkraadse Eredivisionist.
De letters DPA van het gelijknamige financiële detacheringsbedrijf prijken voor de rest van dit seizoen op de mouwen van het Roda-shirt, eveneens voor de duur van één seizoen. Medisana staat als trouwe sponsor ook dit seizoen weer op de achterkant van het Roda JC shirt, zoals vertrouwd boven het rugnummer.

Onder het rugnummer wordt per wedstrijd shirtsponsoring verkocht. Roda JC is reeds in gesprek met verschillende partijen om dit pakket per wedstrijd of in een cluster van wedstrijden te verkopen.

 

Reacties