Solland Solar en Roda JC voor 1 seizoen verbonden

Roda JC presenteerde vandaag met gepaste trots haar nieuwe hoofd- en shirtsponsor, ‘Solland Solar’ (Group Pufin Power)

Roda JC Kerkrade en Solland Solar gaan een overeenkomst aan van 1 seizoen, met de intentie om dit voor meerdere jaren te verlengen. Solland Solar is een zonnecellen- en -panelenfabrikant die op een steenworp afstand (in deze situatie beter op doeltrap afstand) op het grensoverschrijdende bedrijventerrein Avantis is gesitueerd, precies op de grens dus zowel in Heerlen als Aachen. Het bedrijf is in 2003 opgericht, en maakt sinds 2012 onderdeel uit van de Group Pufin Power.

Roda JC

Commercieel Manager van Roda JC Business Nick Janssen: “We zijn er ontzettend trots op dat we met Solland Solar een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden. Twee A-merken die perfect op elkaar aansluiten. De gesprekken verliepen voorspoedig en wij kijken er naar uit om onze selectie met Solland Solar op de borst te zien spelen. Ik ben ervan overtuigd dat deze overeenkomst zal leiden tot het genereren van meer naamsbekendheid, welke één van de doelstellingen is van Solland Solar”.

Solland Solar

Massimo Pugliese, CEO van Pufin Power: “Uiteraard zijn ook wij erg blij met de samenwerking die we met Roda JC zijn aangegaan. Dit partnership is mede te danken aan de jarenlange inzet van de groep Solland Solar. In de komende maanden zal het aantal werknemers van Solland Solar uitgebreid worden van 90 naar 175. Dankzij deze overeenkomst hopen we ook een sociaal verbindende rol te kunnen spelen in de maatschappij. Wij hopen dat we met dit partnership een steentje kunnen bijdragen aan de doelstelling van Roda JC, om weer een structurele plek in te nemen in de Eredivisie.”

Het Roda JC shirt met de ‘Solland Solar’-opdruk is vanaf volgende week maandag te verkrijgen in de Roda JC Fanshop.

nieuwe shirts

 

Reacties