Dit zijn de kandidaten voor de titel ‘Sjtadsprins van Gebrook’

Sfeer in Gebrook
Foto: CCH Gebrook

Wij stellen de 11 kandidaten aan u voor die in de race zijn voor de titel van ‘Sjtadsprins van Gebrook’:

Pablo I (Borger)

Deze 38-jarige Breuker jong woont samen met zijn aanstaande echtgenote en hun kinderen in Hoensbroek. In zijn ‘Houtatelier Borger’ vindt hij op creatieve wijze voor elk houtprobleem wel een oplossing. In zijn vrije tijd is Pablo erg enthousiast als slagwerker en krijgt hij geen genoeg van bouwen met Lego. De Vastelaovend is hem met de paplepel ingegoten. Nadat zijn vader Paul bij CV de Lotbroekers prins werd, zijn misschien ook wel de prins-ambities bij Pablo ontstaan.
Wordt Pablo in 2016 alleen prins voor zijn Caroline, of mag heel Gebrook meegenieten van deze jongeheer als Sjtadsprins en moet de Breuker Blaoskapel na 2 x 11 jaar op zoek naar een nieuwe drummer?

Jos IV (Maas)

Jos is 53 jaar en woont samen met zijn vrouw Marja en zoon Teun in de wijk Mariarade. Deze Vastelaovesveteraan is werkzaam bij Zuyd Hogeschool. Naast gezin en werk is Jos een carnavalist in hart en nieren. Als prins en bestuurslid heeft Jos zich jarenlang ingezet voor CV Blauw-Wit en samen met zijn Bölkes bonzjoere ze sinds 2010 door het muzikale Gebrook. Verder blijkt dat Jos slecht ‘nee’ kan zeggen en is hij als vrijwilliger betrokken bij een waslijst aan organisaties. Maakt deze fanatieke Roda JC supporter dit seizoen dan toch de vastelaovestransfer naar het CCH als Sjtadsprins Jos IV?

Dennis I (Dokter)

Dennis is woonachtig in de wijk Maria-Gewanden en is 26 jaar oud. Na het afronden van diverse studies is hij sinds kort werkzaam bij Fontys Hogeschool in Eindhoven. Dennis is een op en top verenigingsman. Dit blijkt wel uit zijn lidmaatschap van Scoutinggroep de Stutters, Korfbalvereniging Mariarade, Harmonie St. Cecilia en zijn sporten Aikido en gewichtheffen. Als carnavalist en muzikant helpt hij graag uit bij de Breuker Blaoskapel. Het is hem al jaren gelukt om zonder kleerscheuren deel te nemen aan het Kowrenne. Heeft deze vrijgezelle kandidaat voldoende tijd om voorop te gaan als Sjtadsprins Dennis I?

Bryan I (Stelten)

Voor deze 33-jarige jongeman wordt 2017 sowieso een feest. Hij treedt in het huwelijksbootje met zijn Esmée. Voor Bryan bestaat het hele jaar uit Vastelaovend. Vanuit heel Limburg weten de vastelaovesartiesten zijn studio Artists Choise te vinden. Ook aan menig Breuker Sjlager heeft Bryan zijn draai gegeven.
Samen met de andere leden van ‘Dat Bin Ich Vergaete’ stond hij met het nummer ‘Nonk Bob oet Jamaica’ in 2012 in de finale van het LVK. Ook is Bryan al jaren lang als vrijwilliger betrokken bij het organiseren van ‘het spel rond de prins’. Mag hij dit jaar zijn eigen spel mee organiseren?

Mike II (Bisschops)

26 Jaar jong en woont samen met Jolein. Als het aan Mike ligt is hoog tijd om Sjtadsprins van Gebrook te worden. Na zijn prinsenschappen bij basisschool Maria-Gewanden en FC Hoensbroek is Sjtadsprins van Gebrook misschien wel een nieuwe stap in zijn carrière. In het dagelijks leven is Mike werkzaam als accountmanager bij First 2 Flex uitzendbureau in Hoensbroek. In zijn vrije tijd voetbalt hij op het tweede van FC Hoensbroek en traint hij het A1 elftal. Gaat zijn grote droom uitkomen en wordt Mike in 2017 Sjtadsprins van Gebrook?

Mitchell I (Offermans)

24 Jaar geleden geboren en al drie jaar verliefd op zijn Kirsten. Als horecaman en eigenaar van de Eetkamer en Broodje Daan voorziet hij in Hoensbroek zijn gasten met passie van een hapje en een drankje. Zijn moeder Petra heeft in haar jonge jaren fanatiek opgetreden als dansmarietje voor het CCH. Zij was dan ook degene die Mitchell het vastelaovesgevoel heeft meegegeven. Staat dit seizoen Mitchell als Sjtadsprins bij het CCH op de bühne?

Ger I (van der Sterren)

Ger viert in januari zijn 3×11 jarig jubileum. Hij is getrouwd met Karien en vader van twee prachtige dochters. In zijn dagelijks leven is hij manager Control en Inkoop bij Meander Groep en is hij samen met Karien eigenaar van de Readshop in Hoensbroek. Vastelaovend viert Gert al jaren met de groep Ummer te Laat. Samen trekken ze ieder jaar mee met de Breuker Vastelaovesoptocht. Zijn conditie houdt hij op peil met een potje basketbal met de veteranen en stapt hij graag op de racefiets. Trekt Ger dit jaar als Sjtadspins van Gebrook door de Breuker Vastelaovesoptocht?

Daan I (Toussaint)

Daan is 23 jaar oud. Hij is al een aantal jaar kandidaat om Sjtadsprins van Gebrook te worden. Een grote wens van hem en natuurlijk van zijn vriendin Rachelle. Samen zijn zij er klaar voor om het Prinsschap van het CCH komend jaar als Daan I vorm te geven. Daan is werkzaam als partyleider bij van Melick. Het kasteel is dan ook een echte thuishaven voor Daan. Zijn hobby’s zijn het houden van kromsnavel vogels en de Vastelaovend in Gebrook. Als het op sporten aankomt is honkbal zijn grote liefde. Als prins van de Albert Schweitzerschool mocht hij al een keer genieten van het Prinsschap. Zou Daan dit jaar door zijn eigen vader gevraagd zijn om het prinsschap op zich te nemen?

Brian I (Rademakers)

32 geleden werd deze prinskandidaat op de wereld gezet. Geboren en getogen in en om Gebrook is het logisch dat hij zich met zijn restaurant de Heerlijkheid heeft gevestigd aan de Markt in Hoensbroek. In zijn jeugd zat Brian op basisschool dr. Albertschweitzer en vervolgens op het St. Janscollege. Na diverse baantjes bij Hoensbroekse ondernemers is hij na een uit de hand gelopen project tijdens zijn studie in de horeca gerold. Buiten werk en school was Brian vaak op het voetbalveld van EHC te vinden. Gaan de huisversierders dit jaar op de Markt aan de slag?

Loek I (Crijns)

Loek is 2 x 11 jaar jong, vrijgezel en zoon van oud-Sjtadsprins Harry II. Hij is dus opgegroeid in een echte vastelaovesfamilie. Via zijn vader heeft hij van dichtbij mee kunnen kijken achter de schermen van de Breuker Vastelaovend. In de weekenden is Loek als medewerker te vinden in de schoenenzaak van zijn ouders. Samen met zijn vrienden viert hij met veel plezier de Breuker Vastelaovend. Loek volgt op dit moment een studie tot leraar geschiedenis. Gaat de geschiedenis zich herhalen en treedt Loek in de voetsporen van zijn vader als Sjtadsprins van Gebrook?

Guy I (Vrancken)

Guy is 33 jaar geleden geboren in het bijna altijd mooie Zeeland. Samen met zijn vriendin Lucienne en hun twee dochters wonen ze in de wijk Nieuw-Lotbroek. Deze verkoper bij Welling maakt in zijn vrije tijd graag liedjes samen met de Breuker Neutjes, heeft een passie voor voetbal en Roda in het bijzonder en rent als de tijd het toe laat graag een rondje door Gebrook. Als Zeeuwse jongen is het hem toch overkomen zijn hart te verliezen aan de Breuker Vastelaovend. Na ‘Dat Bin Ich Vergaete’ kiest Guy uit liefde voor zijn vriendin voor de ‘Breuker Neutjes’. Heeft Guy ook zoveel liefde voor Gebrook dat hij de eerste Zeeuwse Sjtadsprins wordt?

Reacties

Cookieinstellingen