Chevremont – Groene Ster: voetbalkraker in Parkstad

Foto: CCO Public Domain

Komende zondag treffen de nummers 13 Chevremont en nummer 16 Groene Ster elkaar op sportpark Kaffeberg in Chevremont. Beide teams bivakkeren in de onderste regionen van de hoofdklasse B. Het onderling verschil bedraagt 4 punten, waarbij moet worden aangetekend dat Groene Ster één wedstrijd minder heeft gespeeld.

Groene Ster

Afgelopen zondag deed Groene Ster nog goede zaken. Door met 2-5 te winnen in en van Nuenen kon de ploeg uit Heerlerheide drie heel belangrijke punten meenemen naar Heerlen. Maar nog belangrijker: deze uitslag zal de ploeg ongetwijfeld weer meer vertrouwen hebben gegeven. Niet alleen door de winst, maar ook door de gegeven boost aan het doelsaldo door maar liefst 5 keer te scoren.

Chevremont

Chevremont daarentegen liet in zijn thuiswedstrijd van afgelopen zondag tegen RKAVV 3 heel belangrijke punten liggen. Het scorebord toonde na 90 minuten voetbal de cijfers 1-2 tegen de nummer 15 op de ranglijst.

Winnen absolute must

Zondagmiddag staat er dus voor beide teams veel op het spel. Wil men uit de onderste regionen wegkomen, dan is voor beide ploegen winnen in Chevremont een absolute must.
Dát gegeven alleen biedt al meer dan voldoende ingrediënten voor een spannende wedstrijd op sportpark Kaffeberg in Chevremont / Kerkrade.
Maar wie dat toch nog niet voldoende mocht vinden, extra saillant detail bij deze ‘clash’ in de Hoofdklasse B is dat de huidige trainer van Chevremont, Maurice Verbunt, volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is van …., juist, Groene Ster!
En als we WeerOnLine mogen geloven belooft het ook nog eens best aardig weer te worden.

Aanvang zoals gebruikelijk om 14.30 uur.