Ramón Meessen komend seizoen hoofdtrainer RKVV Voerendaal

Foto: Creative Commons Zero (CC0) license

De Technische Commissie van RKVV Voerendaal heeft, na afstemming met het bestuur, Ramón Meessen voor het seizoen 2017 – 2018 aangesteld als trainer van Voerendaal 1. Ramón woont in Voerendaal en is de trotse vader van zijn 2 kinderen, zoon Ebbe en dochter Mette.

Geen onbekende

Ramón is geen onbekende in de Voerendaal gelederen. Ramón is zijn voetbalcarrière gestart bij de jeugd van Voerendaal en is doorgestroomd naar de selectie van 1e elftal. Op dit elftal heeft hij een aantal jaren als spits gespeeld. Daarna verkaste hij naar SCKR waar hij een aantal jaren speler van het eerste elftal was. Bij deze vereniging zette hij ook zijn eerste stappen als trainer, Ramón was hier 5 jaar als hoofdtrainer werkzaam.

‘Oude liefde’

De volgende vereniging was Schimmert. Ook hier vervulde Ramón lange tijd, namelijk 6 seizoenen, zijn functie als hoofdtrainer.
Nu werd het dus tijd voor een nieuwe uitdaging, die Ramón Meessen vond bij zijn ‘oude liefde Voerendaal’.

Verenigingsman

Ramón is, naast een echte verenigingsman, een trainer die teamgevoel en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Tijdens zijn sollicitatiegesprekken benadrukte hij telkens weer dat “het team geraakt wordt door de motivatie van de trainer”. Naast hoofdtrainer is Ramón ook trainer bij het elftal waar zijn zoon Ebbe speelt, dat doet hij met veel plezier samen met vriend Patrick Gerardu.

Reacties

Cookieinstellingen