Jorrit Dacier volgend seizoen trainer Sporting Heerlen

Foto: Creative Commons Zero (CC0) license

Sporting Heerlen heeft een opvolger gevonden voor de aan het eind van dit seizoen vertrekkende trainer Pedro Ricksen.

Met ingang van seizoen 2017/2018 neemt de 31-jarige Jorrit Dacier als nieuwe hoofdtrainer het stokje over en zal hij leiding gaan geven aan de selectie van de 2e klasser Sporting Heerlen.
Momenteel is Dacier nog werkzaam als assistent-trainer bij Bekkerveld.

Geen onbekende

Bij Sporting Heerlen is Jorrit geen onbekende. In het verleden speelde hij een tweetal jaren voor het toenmalige SV Heerlen, net zoals zijn vader Jack en broer Luuk dat deden. Daarnaast is oom Joop natuurlijk als speler en ex-trainer ook geen onbekende binnen de vereniging.

Hij verlaat Bekkerveld om voor het eerst op eigen benen te gaan staan als trainer/coach in het amateurvoetbal.
Bij Bekkerveld deed hij afgelopen seizoenen als assistent van Cooky Voorn en daarvoor als succesvol trainer/coach van het 2e elftal en de A-jeugd een schat aan ervaring op in het trainen, coachen en begeleiden van jonge spelers.
Hetgeen volledig aansluit op de visie van Sporting Heerlen om een jong en herkenbaar 1e elftal op het veld te hebben staan met een nauwe samenwerking met de aanstormende jeugd van het 2e elftal en het nieuw te vormen O-19 team (A Jeugd).

Jorrit Dacier geeft aan enorm veel zin te hebben in deze mooie uitdaging, en hij hoopt zich snel thuis te voelen bij Sporting Heerlen.

Reacties

Cookieinstellingen