Trainersnieuws: Wim Zagar (UOW’02) blijft langer; Kevin Stawenga (Passart-VKC) vertrekt

Foto: Creative Commons Zero (CC0) license

UOW ’02 maakte gisteren bekend dat Wim Zagar ook in het seizoen 2017 – 2018 hoofdtrainer blijft.

Na een periodekampioenschap in 2015 en een zeer succesvol seizoen 2015 – 2016, waarin UOW ’02 onder leiding van hoofdtrainer Wim Zagar promoveerde naar de tweede klasse, strijdt het keurkorps uit Ubach over Worms dit jaar voor klassenbehoud. Trainer en spelers hebben er nog steeds vertrouwen in dat dit zal gaan lukken en daarom is het zaak om nu al naar de toekomst te kijken.
De chemie tussen de groep en Wim Zagar is onverminderd groot. Er debuteerden binnen UOW ’02 zelden zoveel jonge spelers in het eerste team als dit seizoen en daarmee maakt de trainer mede de doelstelling van UOW ’02 waar: “Zo hoog mogelijk spelen met spelers uit eigen jeugd”. Voor de groep en voor de trainer liggen er nog vele uitdagingen. Daarom is de club blij dat Wim Zagar ook in het seizoen 2017 – 2018 de hoofdtrainer van UOW ’02 zal zijn.

Passart-VKC

Passart-VKC maakte bekend dat op het eind van het seizoen, na bijna 3 jaar, de huidige trainer Kevin Stawenga de vereniging gaat verlaten. Hij zal volgend seizoen worden opgevolgd door Frank Knaps.

Bronnen: UOW’02 en Passart-VKC

Reacties