De afdeling Cardiologie van Zuyderland en Harteraad organiseren op woensdag 20 maart in Brasserie de Admiraal in Heerlen het 3e Hart & Vaatcafé. Thema van de bijeenkomst is: Hart voor uw voeding! Laat u informeren over de ontwikkelingen op dit terrein.
De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
Diëtiste Wiesje Gijzen (Zuyderland) geeft tevens uitleg over het belang van goede en gezonde voeding bij hart- en vaatziekten.
Het Hart & Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor hart- en vaatpatiënten, partners, familie, mantelzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden. Zij kunnen er ervaringen uitwisselen, tips opdoen, vragen stellen en hun zorgen bespreken.
Bij ieder Hart & Vaatcafé staat een thema centraal. Een of meer sprekers geven hierover een presentatie en een ervaringsdeskundige deelt zijn verhaal.
Uiteraard is er ruim gelegenheid ervaringen te delen met andere aanwezigen. Harteraad is aanwezig voor informatie en advies. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, interactief en gratis.
Hart & Vaatcafé woensdag 20 maart, Brasserie de Admiraal – Heerlen .