Politie zoekt verdachte van ernstig geweldincident Heerlerheide

Foto: Politie.nl

De politie van Heerlen is op zoek naar een verdachte die op 10 juli bij een verkeersruzie met zijn kettingslot de ruit van een auto insloeg en daarbij een peuter verwondde aan zijn hoofd.
Via een video vraagt de politie het publiek hen mee te helpen om de verdachte aan te houden.

Verkeersruzie

Op vrijdag 10 juli rijdt rond 12.30 uur een auto, met daarin een gezin met twee jonge kinderen dat net boodschappen heeft gedaan, de parkeergarage aan de Groeet Genhei in Heerlen uit.
Een onbekende man rijdt op dat moment met zijn brommer voorbij, waarna er een voorrangskwestie ontstaat als de auto wil afdraaien.
Hierop volgt een verkeersruzie met een stevige woordenwisseling. Dan pakt de man ineens het kettingslot van zijn brommer en slaat daarmee een ruit van de auto in. De peuter die achter de ruit zit, krijgt de ketting en het rondvliegende glas tegen zijn hoofd. De verdachte gaat er meteen vandoor, terwijl het gezin met spoed hun gewonde kind naar het ziekenhuis brengt.

Signalement verdachte

Ondanks onderzoek is het nog onduidelijk wie de verdachte is. Op de bewakingsbeelden op de video is de gezochte man, die met een Frans accent sprak, goed te zien.
Hij droeg een blauwe jas, donkere broek en zwarte schoenen. Hij reed op een donkerkleurige brommer met een opvallend windscherm aan de voorzijde.

Informatie

Herkent u de gezochte verdachte of zijn brommer?
Deel deze informatie dan met de politie via 0900 – 88 44.
Anoniem melden mag ook via 0800-7000.

Reacties