Ruzie op snelweg mondt uit in mishandeling en beschieting

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Een automobilist is vrijdagmiddag mishandeld door inzittenden van twee auto’s die net als hij over de N281 vanuit Geleen richting Heerlen reden.
De belagers bedreigden de vriendin van het slachtoffer met een vuurwapen en schoten op de automobilist. Hij raakte daarbij niet gewond.

Blikjes

Rond 13.00 uur reed de 26-jarige man uit Spaubeek met zijn vriendin over de N281 richting Heerlen. Hij zag dat inzittenden van twee auto’s die in dezelfde richting reden contact hadden met elkaar. Er werden onder andere blikjes van de ene naar de andere auto gegooid. Een van die blikjes raakte de auto van de man uit Spaubeek waardoor irritatie ontstond.
De twee auto’s dwongen de man uit Spaubeek vervolgens om de afrit richting Hoensbroek op te rijden. Onderaan de afrit werd zijn auto klemgereden en werd hij mishandeld door de inzittenden van de twee auto’s.
De vriendin van het slachtoffer werd tijdens de mishandelingen bedreigd met een wapen. Ook schoot een van de belagers gericht op de man uit Spaubeek. Hij raakte daarbij echter niet gewond.

Getuigen gezocht

De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen van deze mishandeling en bedreiging.
Heeft u de situatie gezien of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Bel de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Het incident gebeurde rond 13.00 uur en de belagers reden in een Porsche en een Volkswagen Golf.