Bella: Duitse Dog van 7 jaren jong

Foto: Dierenbescherming Limburg

Bella is een gevonden Duitse Dog van 7 jaren jong.

Het is een vrolijke, sterke dame die rustig aan de riem loopt. Ze kan echter trekken wanneer ze een andere hond tegenkomt, en aangezien ze meer dan 50 kilogram weegt, moet je van goede huizen komen om te blijven staan. Bella is zich niet bewust van haar postuur en gewicht. Wanneer ze vrolijk is, en dat is ze vaak, springt ze tegen je aan voor liefde en genegenheid. Ze heeft het karakter van een schoothondje, maar een uiterlijk dat meer richting ‘kalfje’ gaat.

Stevig in de schoenen.

Bella heeft veel behoefte aan sociaal contact met mensen. Ze vindt iedereen even aardig en begroet de mensen dan ook vrij uitbundig. Omdat ze zo kan opspringen, willen we haar niet plaatsen bij kinderen.
Zo véél behoefte ze heeft aan contact met mensen, zo weinig behoefte heeft ze aan sociaal contact met honden. Ze is niet bepaald vriendelijk naar andere honden en tijdens het wandelen trekt ze erg wanneer ze een andere hond ziet. Voor Belle zoeken we dan ook mensen die stevig in hun schoenen staan, geen kinderen hebben en geen andere huisdieren. En we zoeken ruimte, want met voldoende ruimte komt Bella pas écht tot haar recht!

Bent u de persoon die dit alles bieden kan? Neem dan contact op met [email protected]

Bella2

 

Reacties