Woensdag 1 juli feestelijke opening Aldi Heerlen ‘t LOON

Foto: Aldi

Op woensdagochtend 1 juli 2020 wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging in het shoppingcenter ‘t LOON aan de Apollolaan 22 in Heerlen feestelijk geopend. Filiaalleider Mikey Veeger verricht dan samen met wethouder De Beer van Economie, Arbeidsmarkt en Sport de opening. Het belooft een bijzondere gebeurtenis te worden.

De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’ geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Opening

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. Met in acht neming van de coronaregels uiteraard.
De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als multimedia pc’s, robotstofzuigers of tegoedbonnen van maximaal € 250,-.
Voor klanten die op 1 juli geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleider Mickey Veeger: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, is winkel sfeervol ingericht. We heten iedereen van harte welkom.”

Foddtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op 1 juli een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten.
Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled.
Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting.
Bij de verbouwing zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.
Voor de deur van de nieuwe winkel in het shoppingcenter ‘t LOON aan de Apollolaan 22 te Heerlen kunnen klanten de eerste 75 minuten gratis parkeren.
De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08:00-20:00 uur en op zondag van 09:00-18:00 uur.

Coronamaatregelen

Uiteraard zijn in deze uitzonderlijke tijden ook tijdens de feestelijke opening de coronamaatregelen van kracht:

  • Hou minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en onze medewerkers;
  • Blijf thuis als u ziek bent en vraag iemand anders boodschappen voor u te doen;
  • Kom alleen (1 persoon per huishouden);
  • Het gebruik van een winkelwagen is verplicht;
  • Geef voorrang aan ouderen en zorgverlenend personeel;
  • Wees sympathiek voor andere klanten en onze medewerkers. En koop niet meer dan u nodig hebt;
  • Betaal uw boodschappen zo veel mogelijk met pin. Wanneer u alleen over contant geld beschikt, leg het geld dan neer en pak eventueel wisselgeld zelf op.

Reacties