Van 21 tot en met 24 mei geen treinen van, naar en via station Heerlen

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Van donderdagnacht (00:22 uur) 21 mei tot en met zondag 24 mei werkt ProRail aan het station in Heerlen. Gedurende deze werkzaamheden rijden er geen treinen van, naar en via Heerlen.
Arriva zet stop- en snelbussen in.

Donderdag 21 mei

Op donderdagnacht 21 mei rijdt de laatste trein tussen Heerlen (vertrek 00:22 uur) en Sittard (aankomst 00:42 uur) niet.
Ook de trein van Sittard (vertrek 00:48 uur) naar Heerlen (aankomst 01:08 uur) rijdt niet.
Tot slot rijdt de laatste trein tussen Heerlen Woonboulevard (vertrek 01:03 uur) en Heerlen (aankomst 01:07 uur) niet.

Vrijdag 22 mei

Vrijdagochtend 22 mei rijden er tot 07:15 uur geen treinen tussen Sittard en Hoensbroek (RS15). Tevens rijdt de stoptrein tussen Valkenburg en Heerlen (RS18) niet.

Vrijdag 22 tot en met 24 mei 2020

Van vrijdag 22 mei tot en met zondag 24 mei (gehele dag) rijden er geen stoptreinen tussen Heerlen Woonboulevard en Heerlen (RS18) en tussen Hoensbroek en Kerkrade Centrum (RS15). Tevens rijden er geen sneltreinen tussen Valkenburg en Aachen Hauptbahnhof (RE18).
Aanvullend rijden er op zondag 24 mei vanaf aanvang dienstregeling tot 09:15 uur geen treinen tussen Sittard en Hoensbroek (RS15).

Reizen met vervangende bussen

Voor het reizen met het ov geldt onverminderd: reis alleen als dat noodzakelijk is en blijf thui smet verkoudheidsklachten. Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. We vragen reizigers om zich goed te verspreiden over de gereed staande bussen. De bussen zijn zo ingericht dat reizigers voldoende ver van elkaar en van de chauffeur kunnen zitten tijdens hun reis. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.
De dienstregeling van het vervangende busvervoer kunt u bekijken via arriva.nl/limburg.
Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.
Hulp of advies nodig? Bezoek dan één van onze Arriva OV Servicepunten, op de stations van Maastricht, Heerlen of Sittard.

Reacties