Win jaar- of dagkaart Kasteel Hoensbroek met de ‘zwaard’vechtchallenge

Foto: Kasteel Hoensbroek

Het begon met Lieven (8 jaar): ze liet in een video zien hoe een zwaardgevecht gaat. Ze daagde hiermee haar klasgenootjes uit om een eigen video op te nemen. Maar ook de ridders van Kasteel Hoensbroek namen haar uitdaging aan en deelden hun stoere en sportieve zwaardvecht-moves in een video.
Nu is het de beurt aan de rest van Nederland: organiseer je eigen middeleeuws duel, ga de #zwaardvechtchallenge aan en win een jaarkaart of dagkaart voor Kasteel Hoensbroek.

Wie volgt?

Neem je eigen video op en deel deze via Facebook of Instagram met de hashtags #zwaardvechtchallenge #kasteelhoensbroek. Uiteraard zijn er geen echte zwaarden nodig: een stok of een bezemsteel werkt prima. Ook moet het gevecht coronaproof zijn, houd dus 1 zwaardlengte afstand!
De beste video’s worden beloond met een prijs.

Over Kasteel Hoensbroek

In dit enorme slot met meer dan veertig ruimtes komen avonturen uit verre verledens tot leven. Bewonder de roemrijke zalen uit de achttiende eeuw met prachtige plafondschilderingen en kroonluchters. Het is niet voor niets een van de mooiste en best bewaarde kastelen van Europa. Het kasteel is net zoals alle andere musea voorlopig nog gesloten vanwege corona.

Reacties