Festival ParkCity Live verplaatst naar 17 en 18 juli 2021

Foto:

Park City Live vindt niet meer plaats dit jaar. Na een kort beraad besloot de organisatie om ParkCity Live naar 2021 te verplaatsen.
De nieuwe datum is zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021, één week voor de start van de schoolvakanties van Regio Zuid.

Uitwijkdatum

Een eerder genoemde optie om te kiezen voor een ‘uitwijkdatum’, 5 en 6 september 2020, leek toch niet realistisch.
“Het coronavirus stopt niet abrupt en de maatregelen daaromtrent ook niet, zonder dat er een vaccin is.
Grootschalige evenementen, zoals ParkCity Live, komen waarschijnlijk als laatste aan de beurt in de geleidelijke opheffing van de maatregelen.”

Het was voor festivaldirecteur Hans Paul Nieskens en de zijnen een pijnlijke beslissing. Jaren is, met vallen en opstaan, gebouwd aan wat PCL nu is geworden. Maar de volksgezondheid staat ook voor de organisatie boven alles.

Tickets

Alle huidige tickets blijven geldig voor 2021. Had je een (kids-)ticket gekocht en ben je ondertussen volwassen geworden, dan blijft dat ticket gewoon geldig voor jou.
Wil je je ticket verkopen, doe dit dan via www.ticketswap.nl. De vraag naar tickets voor PCL is altijd groot.
Lukt dat uiteindelijk allemaal niet, stuur dan een mail naar [email protected] Dit kan pas vanaf eind januari 2021, nadat de (nieuwe) line-up is aangekondigd.

Uitverkocht

En voor de mensen die het dit jaar niet is gelukt om een ticket te bemachtigen: Sorry, editie 2021 is dus ook nu weer uitverkocht…

De 10de editie van PCL vindt dus plaats in 2021, en als het aan de organisatie ligt gaan ze er met alle bezoekers het allergezelligste feestje van dat jaar van maken.

Reacties