Haal het lokaal: Paaspakket van centrumondernemers Heerlen

Foto: Amber Delahaye / Heerlen Mijn Stad

De Heerlense ondernemers Barista Danny, Brunchbar Heerlen, Fez Feelz en Quatro Cinema hebben de handen ineengeslagen en een overheerlijk Paaspakket samengesteld.
Centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad juicht dit initiatief volledig toe en faciliteert de ondernemers met communicatie en promotie van deze actie.

Haal het lokaal

Deze eerste actie is de opmaat naar de aankomende campagne ‘Haal het lokaal’ waarbij Heerlenaren aangemoedigd worden om vooral te winkelen in de eigen gemeente. Dit als steuntje in de rug van de lokale ondernemers.
De centrumorganisatie inventariseerde al de opties en alternatieven van horeca en winkeliers in het centrum maar gaat dit verder uitbreiden in samenwerking met andere partijen.

Ondernemers met soortgelijke initiatieven worden verzocht om zich te melden via: [email protected].

Paaspakket

Het #haalhetlokaal Paaspakket is te bestellen voor op zondag 12 april (eerste Paasdag) en maandag 13 april (tweede Paasdag) en bevat:

  • Barista Danny: twee zelfgemaakte wafels per persoon, vers pakje koffie van 100gr en een cadeaubon voor een gratis kop koffie om later in de winkel in te leveren;
  • Fez Feelz: Kruidenthee Fez Feelz (bij vier personen komt hier amandelpasta bij) en 10% kortingsbon om later in de winkel in te leveren;
  • Brunchbar Heerlen: één paassmoothie per persoon, één briochebroodje met zelfgemaakte ei-truffelsalade per persoon en een cadeaubon voor een gratis koffie bij gebak;
  • Quatro Cinema: knapperige bioscooppopcorn; lekker voor de kids of voor ’s avonds op de bank.

>>> KLIK HIER OM JE PAASPAKKET AAN TE VRAGEN <<<

The Brunchbar Smoothie

Reacties