Stuur eens een kaartje, van en naar een ‘Lieve Heerlenaar’

Foto: Heerlen Mijn Stad / Ontwerp Amber Delahaye

Vanwege de grote vraag naar Lieve Heerlenaar-kaarten krijgt de actie van Heerlen Mijn Stad en de gemeente Heerlen een vervolg.
Na onder meer een oproep van burgemeester Emile Roemer om vrienden en familie in de coronatijd een persoonlijke boodschap te sturen zijn er in korte tijd ruim 3.000 kaarten aangevraagd.
De Heerlense kunstenares Amber Delahaye heeft daarom een tweede kaart ontworpen, die vanaf nu gratis te verkrijgen is via de speciale webpagina van Heerlen Mijn Stad.

Nieuw ontwerp

Op de eerste kaart schittert een jongedame die dolgelukkig is met alle post die zij heeft ontvangen.
De schrijver van al deze lieve kaarten, haar opa, siert ditmaal de voorkant van de nieuwe kaart.
Heerlen Mijn Stad en de gemeente Heerlen willen hiermee Heerlenaren van alle leeftijden inspireren om in deze digitale tijd een handgeschreven kaartje te versturen

Persoonlijke portretten

De naam ‘Lieve Heerlenaar’ zal de komende tijd nog vaker opduiken. Want Heerlen Mijn Stad en de gemeente Heerlen slaan opnieuw de handen ineen; dit keer voor een uniek fotoproject met dezelfde titel.
Vorige week heeft burgemeester Roemer een speciaal e-mailadres – [email protected] – in het leven geroepen waarnaar Heerlenaren hun persoonlijke verhaal kunnen sturen.
Emile Roemer reageert zelf op de ingekomen mails.
Heerlenaren met een bijzonder verhaal worden geportretteerd op eveneens bijzondere wijze.

Reacties