Zaterdag 4 april ‘NIEUWE NOR Nor Nacht Live #1’

Foto: Murder Tribe

Ook tijdens de coronacrisis laat poppodium NIEUWE NOR haar bezoekers niet los. Met het organiseren van diverse online activiteiten blijft het poppodium voortdurend in contact met het publiek.
Zo wordt vanaf deze week elke zaterdagavond digitaal gedanst tijdens ‘NIEUWE NOR Nacht Live’.
“Laten we samen in beweging blijven terwijl deze wekelijkse livestream van Nieuwe Nor Nacht het weekendgevoel van onze zaal naar je eigen woonkamer brengt”, is de gedachte.

DJ’s

Dance-platform Nieuwe Nor Nacht nodigt de komende weken elke zaterdagavond een DJ uit in de popzaal van de NIEUWE NOR. Zij vertegenwoordigen elk een van de uitgevallen dance-concepten. De DJ’s zullen in een realistische setting met licht & geluid in een uur tot anderhalf uur laten horen wat we nú mislopen, maar op een later tijdstip inhalen. We nodigen iedereen uit om actief deel te nemen aan deze dansuurtjes. Zo dragen we hopelijk bij aan de samenhorigheid en halen we even dat weekend-gevoel in je naar boven. En een beetje extra beweging kan ook geen kwaad, toch?

Nieuwe Nor Nacht •LIVE

Tijdens de sessies tot 1 juni passeren o.a. Murder Tribe, Rick Roblinski, RXmode, POPE, Havey, OTM, Keptain & Brent New de revue waarmee ook direct de breedte van de dance-programmering van poppodium NIEUWE NOR zichtbaar wordt. Je hoort/ziet genres (& niches) als uptempo hardcore, dark Electro, psytrance, drum & Bass, Early hardcore, duistere Techno, Bass, Afrohouse en zelfs Emo/Poppunk.

Zaterdag 4 april 2020 – 21.00: Murder Tribe!

De eerste Nieuwe Nor Nacht LIVE-set komt van Murder Tribe. Als resident van onze uptempo hardcore-nachten vormt hij een onmisbare schakel tussen het lokale talent en de headliners van deze steevast uitverkochte events. Met Murder Tribe kijken we alvast vooruit naar het op 19 september in te halen event met Chaotic Hostility, MBK & Trespassed.

Nieuwe Nor Nacht LIVE is vanaf 4 april om 21.00 elke zaterdagavond te volgen via de social media kanalen van poppodium NIEUWE NOR en Nieuwe Nor Nacht.

 

Reacties