Roda JC zet medewerkers Zuyderland Heerlen in het zonnetje

Foto: Roda JC Kerkrade

De spelersgroep, staf en medewerkers van Roda JC hebben vanmiddag de medewerkers van de Intensive Care en Spoed Eisende Hulp van het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen in het zonnetje gezet.
Vanuit de club kijkt men vanaf de zijlijn met enorm veel respect en bewondering naar alle hulpverleners, zorgmedewerkers en mensen in vitale beroepen die de strijd tegen het coronavirus met volle overtuiging aangaan.

Binnen de club leefde al een aantal weken het gevoel om iets te doen voor de mensen die zich op dit moment een slag in de rondte werken om het coronavirus in de regio te overwinnen.

‘Samen sterk voor de regio 045. Bedankt toppers!’

De spelersgroep, staf en medewerkers van Roda JC kochten shirts in de Fanshop van Roda JC. Ze lieten deze bedrukken met een toepasselijke tekst: ‘Samen sterk voor de regio 045. Bedankt toppers!’
De spelers Daryl Werker en Robert Klaasen overhandigden de shirts vanmiddag hoogst persoonlijk aan de managers van de Intensive Care (IC) en Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen, waar ze, gelet op de anderhalve meter afstand, met spreekwoordelijke open armen werden ontvangen.

Persoonlijke boodschap

Daarnaast hadden de spelers, stafleden en medewerkers van Roda JC een persoonlijke boodschap toegevoegd aan de shirts:

Wij, de spelers, stafleden en medewerkers van Roda JC, willen middels dit geschenk onze waardering kenbaar maken voor al het harde werk dat er op dit moment wordt geleverd in jullie ziekenhuis in de strijd tegen het coronavirus.

Normaal gesproken zijn wij degene die op het veld strijden om de winst. Nu zijn we genoodzaakt om vanaf de zijlijn toe te kijken naar een totaal andere wedstrijd.

Een wedstrijd die niet gaat om de drie punten, of om de mooie doelpunten. Maar een wedstrijd die gaat om het leven van onze dierbaren. Een wedstrijd die er écht toe doet. Wij weten dat jullie met man en macht, dag én nacht aan het werk zijn om deze wedstrijd te winnen.

Wij hopen dat dit geschenk jullie de kracht geeft om hier vooral mee door te blijven gaan. Roda JC wil jullie ontzettend bedanken voor de inspanningen die jullie op dit moment leveren voor onze samenleving.

Samen sterk voor de regio 045. Bedankt toppers!

Tekst, bron en foto: Roda JC Kerkrade

Reacties