ParkCity Live 2020 mogelijk naar eerste weekend van september

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Het coronavirus (COVID-19) slaat heel hard om zich heen en zorgt ook in de evenementenbranche voor veel onduidelijkheid.
Ook voor ParkCity Live 2020, dat weliswaar ‘pas’ op 4 en 5 juli aanstaande staat geprogrammeerd, zorgt het coronavirus (COVID-19) voor veel onduidelijkheid.
De organisatie van PCL volgt uiteraard volledig de richtlijnen en maatregelen van het RIVM/Rijksoverheid en staat bij hen de volksgezondheid van iedereen boven alles.

5 en 6 september 2020

Vanwege die onduidelijkheid bereidt de organisatie zich toch wel op het ergste voor.
PCL heeft na goed overleg met de gemeente Heerlen besloten om uit voorzorg al vast voor een alternatief weekend te opteren. Dit is het weekend geworden van 5 en 6 september 2020.
De definitieve beslissing om deze jubileumeditie van PCL (10 jaar!) al dan niet naar deze datum te verzetten maakt de organisatie uiterlijk op 1 juni aanstaande. Wellicht al (veel) eerder.

Tickets

Mocht PCL 2020 verzet worden dan blijven uw huidige tickets gewoon geldig voor de (eventuele) nieuwe datum.
Over de line up die tijdens dat nieuwe weekend op de podia op het Bekkerveld verschijnt daar zal de organisatie dan in een later stadium op terug komen. De line up kan immers veranderen, het is nu nog niet bekend welke artiesten dan beschikbaar zijn.

Mocht blijken dat 5-6 september 2020 ook niet haalbaar is dan rest de organisatie niets anders dan editie 2020 volledig over te slaan.
Vooralsnog blijft festivaldirecteur Hans Paul Nieskens echter positief en vertrouwt de organisatie erop dat de hardwerkende deskundigen en specialisten deze uitbraak onder controle gaan krijgen.

Reacties