Zondag 22 maart Kunsttaxatiedag bij Kasteel Hoensbroek

Foto: Kasteel Hoensbroek

Op zondag 22 maart 2020 staat Kasteel Hoensbroek tussen 13.00 – 17.00 uur in het teken van kunst, antiek en juwelen. In samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert Kasteel Hoensbroek dan een kunsttaxatiedag.
Iedereen die thuis een mogelijk onontdekt pareltje heeft liggen, is welkom. Bezoekers mogen drie objecten meenemen om te laten taxeren.
De toegang is 5 euro per persoon, inclusief een kop koffie.

Taxatie

Gedurende de middag kan iedereen aanschuiven bij een van de taxateurs. Zij taxeren niet alleen schilderijen, maar ook beelden, antiek en ander kleingoed. Het taxeren van kunst is een vak apart, naast de signering wordt er ook gekeken naar het beeld, de conditie en ontelbare andere details van het werk.

Over Kasteel Hoensbroek

In dit enorme slot met meer dan veertig ruimtes komen avonturen uit verre verledens tot leven. Bewonder de roemrijke zalen uit de achttiende eeuw met prachtige plafondschilderingen en kroonluchters. Het is niet voor niets een van de mooiste en best bewaarde kastelen van Europa. Volg de route uit het rondleidingsboekje of doe een spannende kasteelspeurtocht. En weer of geen weer:  een bezoek valt bij iedereen in de smaak.

Informatie

  • Kunsttaxatiedag Kasteel Hoensbroek;
  • Datum: 22 maart 2020;
  • Tijd: 13.00 – 17.00 uur;
  • Adres: Kasteel Hoensbroek, Klinkertstraat 118, 6433 PB in Hoensbroek;
  • Website: www.kasteelhoensbroek.nl
Zeer oude camera

Reacties