Cursus Zonne-energie bij DUW Parkstad in Heerlen

Foto: Flickr

Wie serieus overweegt om met de mogelijkheden van zonne-energie aan de slag te gaan en zich verder in de materie verdiept, zal ongetwijfeld merken dat hier meer bij komt kijken dan vooraf gedacht. Dat er vragen opborrelen die je in eerste instantie niet verwachtte.

Bij de gratis toegankelijke cursus Zonne-energie bij DUW Parkstad zul je antwoord krijgen op de meeste vragen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze cursus die op maandag 11 mei gegeven wordt in het Betahuis aan het Wilhelminaplein in Heerlen. Dat kan via www.duwparkstad.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij want vol = vol.

Zelf elektriciteit opwekken, het kan!

Je ziet ze steeds vaker: de grote glanzende platen op woningen in je buurt. Is het ook iets voor mijn woning? Wat is het rendement en wat zijn de kosten er van? Tijdens de cursus Zonne-energie vertellen duurzaamheidsexperts alles over elektriciteit opwekken met zonnepanelen, of het geschikt is voor uw dak én natuurlijk welke besparingen het kan opleveren! Tevens zijn er enkele lokale bedrijven aanwezig die antwoord kunnen geven op al je specifieke vragen, zónder vervelende verkooppraatjes.

Voor wie is de workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor woningeigenaren en huurders in Parkstad, die op een betaalbare wijze duurzame aanpassingen willen doen aan hun woning.

Datum: 11 mei 2015
Tijd: 19.00u – 21.00u
Locatie: DUW Parkstad, Wilhelminaplein 25, Heerlen

Reacties