TanQyou Heerlen in top 3 goedkoopste stations Limburg

TanQyou Voskuilenweg Heerlen
Foto: TanQyou

Uit onderzoek van product review website alstu.nl is gebleken dat TanQyou Heerlen en TanQyou Landgraaf één van de voordeligste tankstations zijn in Limburg.
De stations van de TanQyou formule staan in de top 3 van meest voordelige stations in Limburg. TanQyou Heerlen staat op de tweede plaats en TanQyou Landgraaf op de derde plaats.
Voor een liter Euro95 betaal je bij TanQyou Heerlen en TanQyou Landgraaf €1,569.
De gemiddelde literprijs voor de provincie Limburg ligt op €1,597. Dit blijkt uit de peiling van 11 februari 2020 door alstu.nl.

TanQyou

In 2015 is TanQyou vanuit Friesland begonnen met een eigen tankstation formule. Het doel van TanQyou is om hiermee alle zaken omtrent autorijden weer leuk te maken. Ondanks dat TanQyou onbemande tankstations heeft, wordt het tanken aan de pomp weer persoonlijk gemaakt.

Leuk en persoonlijk

Dankzij de touchscreens op de pomp kan de klant zich registreren als My TanQyou gebruiker. Wanneer de klant dan een volgende keer bij één van de TanQyou stations komt, wordt de My TanQyou gebruiker herkend en begroet bij voornaam. Tankbonnetjes zijn niet meer nodig want alle tanktransacties worden digitaal opgeslagen in het account van de gebruiker.
TanQyou zorg ervoor dat het tanken weer leuk en persoonlijk wordt doordat iedere klant kans maakt op een periodieke prijzenpot. Elke getankte liter telt hierbij als een lot en op die manier maken de klanten kans op grote prijzen.

Reacties