Heëlesje Sjlëuteleuverdrach 22 februari 2020 in Theater Heerlen

Sjlëuteleuverdrach februari 2017
Foto: Heerlen.nieuws.nl

De toegang van de Heëlesje Sjlëuteleuverdrach is gratis, maar u heeft een kaart nodig om binnen te komen. Vanaf maandag 27 januari 11.11 uur kunt u deze (gratis) kaarten afhalen bij de kassa van Parkstad Limburg Theater of via www.plt.nl bestellen.
Per persoon worden maximaal 4 kaarten meegegeven. Wees er snel bij want op=op!

Pleidooi Sjtadsprins

De vraag tijdens de sleuteloverdracht is of waarnemend burgemeester Emile Roemer de sleutel van de stad wel kan toevertrouwen aan Stjadsprins Erik I? De Stjadsprins houdt dan ook een pleidooi waarin hij probeert te overtuigen: van het motto waarmee hij wil regeren en van zijn plannen voor de Vasteloavend.
Maar is zijn pleidooi overtuigend genoeg? Of kan zijn meegebrachte secondant nog goede argumenten naar voren brengen om te pleiten voor de Stjadsprins? Na het pleidooi gaat de burgemeester in beraad om tot een besluit te komen. Gaat hij de sleutel van Heerlen inderdaad overdragen?

Optredens

In de tussentijd zijn er optredens van onder andere Frits Pelt, Raymond Clement en Paul & Leo.
Ook wordt u helemaal bijgepraat door de Moelemeëker van de Blauw Sjuut over de reisbelevenissen van het gezelschap in die week.

Programma en organisatie

De Heëlesje Sjlëuteleuverdrach is een kolderiek cabaretprogramma, gepresenteerd door Gemeente Heerlen en HVV De Winkbülle met medewerking van de Raymond Clement, Blauw Sjuut, Frits Pelt, Paul & Leo, en Prinsekapel De Winkbülle.

Aanvangstijd

De Heëlesje Sjlëuteleuverdrach is op zaterdag 22 februari in het Parkstad Limburg Theater Heerlen aan het Burgemeester van Grunsvenplein.
Het theater is om 15.11 uur open, de voorstelling start om 16.11 uur in de Limburgzaal.

Reacties