Ladies Night Royale

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

Op vrijdag 24 april wordt kasteel Hoensbroek omgetoverd tot catwalk, tijdens het fashion, beauty & lifestyle event ‘Ladies Night Royale’.

Alles staat deze avond in het teken van lingerie en mode. Vanaf 20.00 uur start deze speciale avond op feestelijke wijze met een glas bubbels. Op het programma staat een ontmoeting met modeontwerpster Monique Schraven, een route langs echte lingeriemodellen in het kasteel én is er een beautymarkt met onder andere visagie, beautyproducten en mode.

Hoogtepunten

Eén van de hoogtepunten tijdens de Ladies Night is een ontmoeting met jonge modeontwerpster Monique Schraven. Zij volgt de de studie Jewelry Design aan de Academy of Fine Arts and Design in Maastricht. In het kasteel zal zij haar collectie “Hints of Desire” tonen en toelichten. Door het kasteel verdeeld staan modellen van verschillende lingeriewinkels; loop deze avond zelf langs de ‘catwalk’ en ontdek de laatste mode. Ook kan er de nieuwste lingerie gepast en aangekocht worden.

In de authentieke “Kuecken” van het kasteel staan lekkernijen klaar, waarna ook een bezoek gebracht kan worden aan de tentoonstelling ‘Lang Leve Lingerie’. De Ladies Night Royale eindigt met een beautymarkt, met onder andere een visagist, beautyproducten en leuke mode. Ook zijn er allerlei leuke prijzen te winnen!

Dit alles vindt plaats in de prachtige vertrekken van het kasteel Hoensbroek – by night. Heb je altijd al eens bij schemering door een kasteel willen dwalen en je een prinses willen voelen… dan is dit je kans!

Tentoonstelling Lang Leve Lingerie

De Ladies Night Royale sluit aan bij de tentoonstelling Lang Leve Lingerie, die tot en met 3 mei 2015 te bezichtigen is in kasteel Hoensbroek. De tentoonstelling legt de link tussen lingerie en de positie van de vrouw in alle fases van de geschiedenis. Het laat de ontwikkeling zien van de ondermode vanaf de 17e eeuw tot aan de sexy couture lingerie in de 21ste eeuw.

Entreeprijs

Voorverkoop: online tickets € 10,00 (www.kasteelhoensbroek.nl)
Tickets (kassa): € 12,50, inclusief bezoek aan tentoonstelling, een glas prosecco en een lekkernij.
Het ticket is niet te combineren met andere acties of kortingen.
Parkeren is gratis.

Reacties