Howard Komproe, OpperLul

Foto: Parkstad Limburg Theaters

Onder leiding van Howard Komproe ziet u 3 totaal verschillende mannen, allemaal met een goed verhaal. Sit back, relax en laat allemaal maar over u heen komen. De LULverhalen 2015; een voorstelling voor mannen en vrouwen!

Mis het niet! Te zien op donderdag 23 april in de LIMBURGzaal van Theater Heerlen.

Opeens was daar een nieuw ding. Verhalen verteld vanuit mannelijk perspectief, energie en/of emotie! Naast grappen is er ook ruimte voor een gevoelige snaar. Elke avond een andere line-up met Howard Komproe als vaste factor.

MC van deze avond is natuurlijk Howard Komproe, die natuurlijk ook zijn eigen LULverhaal zal vertellen; OpperLUL. Bedenker van dit hele circus. Comedian en rasverteller.

Gastartiesten van deze avond zijn:

Marco Roelofs; Frontman van de Heideroosjes, Neerlands meest legendarische punkformatie ooit. Maar, ook journalist, wist je niet he?! Bolster en Pit hebben goede karma, droog zonder te schuren.

Sjaak Bral; Haagse held. Mooie verhalen, met een lach en een spiegel voor wie erin durft te kijken. Is al jaaaaren bezig en van vaste waarde gebleken.

Jan Heemskerk; Zwaaide jarenlang de scepter bij PLAYBOY. Weet alles van vrouwelijk schoon. Toerde samen mat Saskia Noort langs de theaters. Wijs man, boordevol anekdotes.

Allemaal hebben ze een ijzersterk verhaal. Sit back, relax en laat allemaal maar over u heen komen. De LULverhalen 2015; een voorstelling voor mannen en vrouwen! Mis het niet!

Pers:
-“ Door de wisselende samenstelling is het iedere avond vernieuwend. Terwijl de één een comedy-performance doet, houdt de ander een mini-college over een ‘onderwerp’. Deze variatie is de kracht van dit project: Voor ieder wat wils.” – Camedie.nl

Kaarten zijn te bestellen via www.parkstadlimburgtheaters.nl of telefonisch via 045 – 571 66 07.

De LULVerhalen (1)

Reacties