Letsel opgelopen? Breij Letselschade helpt u er bovenop!

Foto: Breij Letselschade

Heeft u een ongeval gehad, is er sprake van een medische fout of loopt uw letselschadezaak niet lekker bij uw rechtsbijstandverzekeraar?
Neem vrijblijvend contact op met letselschadeadvocaat Martine Breij van Breij Letselschade.

Letselschadeadvocaat

Martine is in 1995 van een trap gevallen, waardoor zij een whiplash opliep. Daar zij, zowel op medisch als juridisch gebied, tegen enorme muren opliep, besloot zij van haar nood een deugd te maken en letselschadeadvocaat te worden. Inmiddels is Martine sinds januari 2000 advocaat en lid van de vereniging van letselschadeadvocaten (LSA).

Van begin af aan heeft Martine zich sterk gemaakt voor slachtoffers en op gedegen en bovendien succesvolle wijze letselschadezaken behandeld c.q. afgewikkeld.
Met haar kantoor wil Martine haar cliënten (die betrokken zijn geraakt bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of waarbij sprake is van een medische fout) nog meer helpen door hen niet alleen op juridisch, maar ook op medisch, sociaal en financieel gebied te ondersteunen c.q. te begeleiden.

Andere aanpak

Martine: “Er komt een heleboel op je af als je een ongeval of medische fout overkomt, maar je hebt dan vaak zelf niet de kracht en/of de kennis om een en ander in goede banen te leiden. Daar mij hetzelfde is overkomen is mijn aanpak anders. Ik informeer mijn cliënten volledig en tracht hen er in de ruimste zin van het woord weer bovenop te helpen. Een en ander betekent dat ik uw zaak van begin tot eind zelf behandel (en dus niet overlaat aan een juridisch medewerker of stagiaire) en daarbij nauw samenwerk met mijn medisch adviseur en zo nodig ook met een arbeidsdeskundige, een financieel deskundige, etc. Ik hou de touwtjes strak voor cliënten in handen, zowel naar de wederpartij – waarin ik graag mijn tanden zet (om voor cliënten de hoogst mogelijke schadevergoeding te regelen) – als omtrent hun eigen herstel”.

Eerste gesprek gratis (en bovendien worden de kosten van Breij Letselschade vrijwel altijd (grotendeels) door de wederpartij voldaan).

Voor informatie:

www.breijletselschade.nl
Telefoon 045 – 511 84 64

(Advertorial)

Reacties