‘Black-Yellow Friday’ in het Parkstad Limburg Stadion

Foto: Roda JC

Tijdens de wedstrijd Roda JC – NAC Breda was de sfeer in het Parkstad Limburg Stadion fan-tas-tisch. Ruim 10.300 Koempels stonden als één blok achter Roda JC, mede waardoor NAC Breda die avond met een 4-2 nederlaag terug naar huis kon gaan.

Op vrijdag 29 november staat om 20.00 uur Roda JC – Excelsior op het programma. Opnieuw een topduel tegen de huidige nummer 8 in de ranglijst, waarbij de spelers hopen dat weer veel supporters de weg naar het Parkstad Limburg Stadion weten te vinden. Om er met z’n allen voor te zorgen dat de drie punten in Kerkrade blijven. Neem je broer, zus, vader, moeder, zoon, dochter, buurman, collega of vriend mee naar deze wedstrijd voor maar € 5,-.

€ 5,-

De ticketprijs van € 5,- is geldig voor de Koempeltribune, Theo-Pickée Tribune en OostTribune. Daarbij wordt er géén onderscheid gemaakt tussen kinderen en volwassenen. Voor iedereen geldt dezelfde lage prijs.

Seizoenskaarthouders

Seizoenkaarthouders van Roda JC kunnen speciaal voor deze wedstrijd twee extra kaarten kopen voor slechts € 5,- samen. Voor ieder volgend ticket (3e, 4e, etc.) betalen seizoenkaarthouders ook slechts € 5,- per extra ticket.

Sfeervol

Kom komende vrijdag met vrienden, familie, collega‘s en andere bekenden naar het Parkstad Limburg Stadion om er samen met de spelers opnieuw een mooie, sfeervolle avond van te maken.

Klik hier om direct online uw kaartje(s) te kopen voor Roda JC-Excelsior of kom naar de fanshop van Roda JC in het stadion.

Bron en foto: Roda JC Kerkrade.

Reacties

Cookieinstellingen