Black Friday in Heerlen-Centrum vrijdag 29 november

Foto: Heerlen Mijn Stad

Black Friday is een Amerikaans fenomeen. In ‘the good ol’ U.S. of A.’ wordt deze dag gezien als de start van het nieuwe winkelseizoen. Veel winkels geven torenhoge kortingen op populaire producten, wat zorgt voor drukte in de (winkel)straten tot in de late uurtjes.
In Nederland wordt Black Friday steeds bekender. Elk jaar doen meer en meer winkels mee en worden de kortingen aantrekkelijker. Zo ook in Heerlen.

Openingstijden

De algemene openingstijden op Black Friday zijn 10.00 tot 18.00 uur. Sommige winkels gaan langer open op deze dag. Op de website en/of Facebookpagina van de betreffende winkel en horecagelegenheid vind je de actuele openingstijden.
Corio Center is deze dag tot 20.00 uur geopend en heeft naast mooie kortingen ook smakelijke proeverijtjes verspreid over de winkels.

Uitdeelactie

Op Black Friday ontvangen alle ( OP = OP) enthousiaste koopjesjagers een handige en bovenal leuke totebag om al hun aankopen in te doen. Een promotieteam van Heerlen Mijn Stad deelt de totebags tussen 12.00 en 15.00 uur op verschillende plekken – ‘LOON, Corio Center en binnenstad – uit.

Reacties