De Koninklijke Harmonie Heerlen concerteert in Rolduc in Kerkrade

Abdij Rolduc in Kerkrade
Foto: Wikimedia Commons

Niet echt naast de deur, maar waarschijnlijk is het u toch niet ontgaan in het nieuws. Een jaar geleden vond een grote brand plaats in de markante Urbanuskerk van Amstelveen. Niet alleen voor de Amstelveense gemeenschap een groot verlies, maar vooral ook voor Harmonie Orkest Amstelveen. Deze vereniging raakte door de vlammenzee een geliefde concertlocatie kwijt, waardoor het momenteel rondtrekt, op zoek naar een nieuwe concertlocatie.

‘Wereldreis’

Dit gaat ons als collega-harmonieorkest aan het hart en daarom hebben wij als Koninklijke Harmonie Heerlen besloten om samen op pad te gaan. Rondtrekkend door verschillende werelddelen bekijken we allerlei mogelijkheden waar onze collega’s uit Amstelveen kunnen concerteren. Deze avontuurlijke reis zal ook Rolduc aan doen, één van de mooiste concertlocaties in de Oostelijke Mijnstreek!

Tijdens dit Noord-Zuid Concert zullen we samen met u herinneringen ophalen en stukken ten gehore brengen uit de verschillende plaatsen die we onderweg bezocht hebben.

Reisavonturen

Wilt u op de hoogte blijven van onze reisavonturen? Kijk dan gauw op de Facebookpagina van de Koninklijke Harmonie Heerlen, daar wordt in een wekelijkse blog verslag gedaan van deze reis.

Wij hopen dat u allemaal komt luisteren naar de grande finale van ons avontuur en dat we u mogen begroeten op zondag 24 november in de Aula Major van Rolduc in Kerkrade. Het concert begin om 13.30 uur en de entree is gratis.

Reacties