Aod òp Nuj gaat zondag 10 november voor de 13e keer los

Aod òp Nuj 2017
Foto: Kleurstof

Zondagavond 10 november is het weer tijd voor Aod òp Nuj, het allereerste Limburgse evenement van het carnavalsseizoen, in de buitenlucht in Heerlen.

Aod òp Nuj

Aod òp Nuj is een groot evenement met ruim 6.000 carnavalisten, die allemaal niet kunnen wachten om samen met bekende carnavalsartiesten en jong talent het nieuwe carnavalsseizoen 2019-2020 in te luiden. Dit jaar is het de 13e editie van Aod òp Nuj en natuurlijk is de toegang weer gratis. Ook is Aod òp Nuj weer op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen-centrum.
Met de grote parasol zorgen we voor een topsfeer met goede voorzieningen voor de gasten en de artiesten. Ook is er gezorgd voor voldoende drink- en eetvoorzieningen en een verwarmd terras.

Sjiek programma

Het duo Lonneke Leenen en Rob Dijcks presenteren een fantastisch zes uur durend Aod òp Nuj programma.
Op de bühne staan Erwin, Big Benny, Miserabel, Paul & Leo, Demi sec, Vee & Dee, Frits Pelt, Fiorenza, Danny Pouwels, Bjorn & Mieke, Kartoesj, Spik & Span en nog zo’n 15 andere artiesten.
Met deze mooie lijst is duidelijk dat carnavalsartiesten uit heel Limburg graag optreden op het eerste grote Limburgse carnavalsevenement.

Het hoogtepunt van Aod òp Nuj is natuurlijk de feestelijke ‘jaarwisseling’. Vlak voor het aftellen naar 0:00 uur vaart de Blauw Sjuut het plein op om samen met het publiek af te tellen naar het nieuwe carnavalsjaar.

Op zondag 10 november gaat om 18.11 uur het plein open en niet veel later begint het programma. Het programma eindigt om 01.00 uur.
Actuele informatie over Aod òp Nuj en het programma is te vinden op www.aodopnuj.nl.

Reacties