Werkzaamheden aan Maria Gewandenstraat in Hoensbroek

Foto: Pixabay

Vanaf maandag 28 oktober wordt in opdracht van de gemeente gewerkt aan de Maria Gewandenstraat tussen de Langstraat en de Zandbergweg in Hoensbroek.

Wat gaat er gebeuren?

De aannemer gaat hier de bestrating aanpassen zodat bij hevige regenbuien het water beter weg stroomt.
In het midden van de straat komt een goot. De straten krijgen een deklaag van gebakken straatstenen. Deze liggen nu ook al in de Maria Gewandenstraat.
Om duidelijk te maken dat er een gelijkwaardig kruispunt is, zal de aannemer daar de bestrating in een andere kleur uitvoeren (bruin/rood).

Bereikbaarheid

Vanaf maandag 28 oktober 2019 beginnen de werkzaamheden aan de Langstraat. De woningen in de Langstraat zijn gewoon bereikbaar. Ook te voet, met scootmobiel of met de fiets kunt u uw woning in de Langstraat bereiken. De werkzaamheden zullen ongeveer twee weken duren.

Daarna is het kruispunt van de Langstraat met de Maria Gewandenstraat aan de beurt. Deze werkzaamheden gaan ongeveer een week duren. Het kruispunt Maria Gewandenstraat is dan voor alle verkeer afgesloten.

Als laatste komt de Maria Gewandenstraat aan bod, tussen het kruispunt met de Langstraat en de Zandbergsweg. Deze werkzaamheden duren ongeveer 4 weken. Naar verwachting zijn de werkzaamheden vrijdag 6 december afgerond, maar de planning kan door onverwachte weersomstandigheden veranderen.

Reacties

Cookieinstellingen