Vrijdag voor maar € 5,- naar Roda JC Kerkrade – NAC Breda

Foto: Roda JC Kerkrade

Komende vrijdagavond staat er een absolute kraker op het programma in de Keuken Kampioen Divisie. In het Parkstad Limburg Stadion komt NAC Breda op bezoek , de winnaar van de eerste periodetitel die afgelopen maandag verzuimde de koppositie terug te pakken door thuis met 1-2 van De Graafschap te verliezen.
Roda JC is inmiddels naar de 12e positie omhoog geschoven, en zou bij winst naar het ‘linkerrijtje’ van de ranglijst kunnen opklimmen.
De aftrap is vrijdagavond om 20.00 uur.

€ 5,-

Is de wedstrijd al een kraker, de entreeprijs die u betaalt is dat zeer zeker ook! Voor maar € 5,- kunt u de topper in het Parkstad Limburg Stadion live meemaken.
De ticketprijs van € 5,- is geldig voor de Koempeltribune, Theo-Pickée Tribune en Oost Tribune.
Daarbij wordt géén onderscheid gemaakt tussen kinderen en volwassenen. Voor iedereen geldt dezelfde lage prijs.
Dus neem broer, zus, vader, moeder, zoon, dochter, buurvrouw, buurman, collega of vriend(in) mee naar deze wedstrijd voor maar € 5,-. Sta op en kom aanmoedigen als je voor Roda bent!

Mooie prijzen

Voor iedere 1.000 kaarten die over de toonbank gaan verloot Roda JC hele mooie prijzen onder iedereen die in het bezit is van een kaartje voor Roda JC – NAC Breda! Koop uw tickets en maak automatisch kans op mooie prijzen. Houd de sociale kanalen van Roda JC in de gaten!

Ticket(s) kopen

Klik hier om direct online uw kaartjes te kopen of ga ze halen bij de Fanshop van Roda JC. Die is tot en met komende vrijdag nog iedere dag geopend van 12.00 tot 18.00 uur, en donderdag van 12.00 tot 20.00 uur.

Bron en foto: Roda JC Kerkrade.

Reacties

Cookieinstellingen