Remise voor Roda JC Kerkrade in en tegen Den Bosch

Foto: Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade heeft vrijdagavond met 0-0 gelijkgespeeld in Den Bosch. Beide ploegen kregen genoeg kansen, maar tot doelpunten kwam het niet.
De ruim 400 meegereisde supporters openden de wedstrijd met een indrukwekkende sfeeractie (zie foto).
In de tiende minuut kreeg de thuisploeg de eerste goede mogelijkheid, maar Roda JC-goaly Muyters redde in eerste instantie knap op een harde inzet van dichtbij. Hierna werd de bal in de rebound op de paal geschoten en kon Werker de bal voor de lijn wegkoppen.
Even later diende zich de eerste kans voor Roda aan. Alberg probeerde doelman Van der Steen met een laag schot te verrassen, maar de doelman van FC Den Bosch wist het schot te keren.

Kansen

Direct na het fluitsignaal voor de tweede helft schoot de thuisploeg de bal hard voorlangs. Hierna volgden goede kansen voor Ugbo, schoot Croux de bal met zijn linker hard op de paal en werd de voorzet van Simakala door niemand verzilverd.
In de slotfase was de grootste kans nog voor de thuisploeg. Een afstandsschot van Velkov spatte uiteen op de paal en ging achter.

Eindstand 0-0.

Opstelling Roda JC Kerkrade

1. Muyters, 13. Schlösser, 3. Werker ©, 22. Verburgh, 33. Durwael, 8. Cotán, 6. Klaasen, 29. Rösch (53′ Souren), 11. Croux, 9. Ugbo, 7. Alberg (74′ Simakala)

Opstelling FC Den Bosch

1. Van der Steen, 2. Deijl, 3 Vaisanen, 13. Velkov, 42, Lambert, 16. Felida, 8. Brouwers, 10. Van Moorsel, 7. Laukart (63′ Abdullahi), 11. Verbeek, 18. Trotman

Tekst, foto en bron: Roda JC Kerkrade

Reacties

Cookieinstellingen