Sjpruutcafé’s: twee nieuwe mama-café’s in Heerlen

Foto: Sjpruut.nl

Komende weken openen twee mamacafé’s in Heerlen hun deuren.
Deze ‘Sjpruutcafé’s’ zijn een plek in uw buurt waar je als (aanstaande) ouders naar toe kunt om elkaar te ontmoeten.
Zo kun je er vragen stellen en ervaringen delen met anderen die hetzelfde meemaken.
Je kunt elkaar tips geven en praktische informatie krijgen over bijvoorbeeld borstvoeding, gezonde voeding of opvoeden. Want samen weet je immers méér, en omdat je elkaar begrijpt kun je elkaar steunen.

Opening

Nadat afgelopen 3 juli het eerste Sjpruutcafé in Buurtpunt Laurier op Heerlerheide van start is gegaan volgt op dinsdag 22 oktober om 10.00 uur de opening van Sjpruutcafé Buurtpunt The Break aan de Schandelermolenweg 24 in Heerlen. Daar wordt vervolgens iedere dinsdag een mama-café georganiseerd; de tijden kunnen iets variëren in de ochtend.

Op woensdag 30 oktober gaat het 3e Sjpruutcafé in Heerlen van start. Om 9.00 uur bent u welkom bij het mamacafé in jongerencentrum The Flash van Alcander aan de Vullingsweg 68 op Heerlerbaan. Ook hier vindt vervolgens iedere week een Sjpruutcafé plaats, op de woensdagochtenden.

Sjpruutcafé

Op de openingsdagen van de nieuwe Sjpruutcafé’s maak je tevens kans op het winnen van een newbornshoot!

Het worden plekken om even lekker te relaxen en/of informatie en advies op te halen of te delen die relevant kan zijn in het leven van een ouder of het jonge of aanstaande kind.
De toegang is gratis en vrijblijvend. Elke week staat er een leuk thema op de agenda.

Reacties