Vrijwilligers/wandelmaatjes gezocht voor Bijzonder in Beweging

Foto: Bijzonder in Beweging

De stichting Bijzonder in Beweging is in onze regio dringend op zoek naar vrijwilligers/wandelmaatjes voor mensen met een beperking. Met name voor een wandelgroep in Hoensbroek die op de woensdagavond op pad gaat.
Heeft u interesse, kijk dan op de website van de stichting www.bijzonderinbeweging.nl.
Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren, stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel naar 046-7370139.
U kunt ook eerst eens komen kijken; kom gerust eens langs en kijk of je net als vele andere vrijwilligers ‘voor het leven’ betrokken raakt.

Bijzonder in Beweging

Bijzonder in Beweging is een stichting die beweegactiviteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. De stichting organiseert wekelijks 40 activiteiten verspreid over de provincie Limburg waar 500 tot 600 mensen aan deelnemen. Ze werken met professionele bewegingsagogen die worden ondersteund door meer dan 100 vrijwilligers.
Provincie Limburg en vele gemeentes in Limburg ondersteunen Bijzonder in Beweging en hun activiteiten. Daarnaast werken ze samen met onder andere Huis voor de Sport Limburg, Iedereen kan Sporten, Gehandicaptensport Nederland, zorgpartners zoals Daelzicht, Pergamijn, PSW en Radar, Sportpark de Haamen, CIOS, Jeugdfonds Sport, Ecsplore en vele anderen.

Missie

“Bijzonder in Beweging is dé aanbieder in Limburg die mensen met een verstandelijke beperking woonachtig in Limburg op een verantwoorde en professionele wijze laat deelnemen aan zinvolle bewegingsactiviteiten die op de mogelijkheden van de individuele deelnemer zijn afgestemd. Bijzonder in Beweging behartigt de belangen van mensen met een verstandelijke beperking op het vlak van sport en bewegen en zet zich in voor participatie van deze mensen in een vitale samenleving.”

Reacties