SnowWorld opent het seizoen met grootse winteropening

Foto: SnowWorld

SnowWorld opent op zaterdag 5 en zondag 6 oktober het wintersportseizoen met activiteiten voor jong en oud. Tijdens de winteropening maken gasten kennis met alle vernieuwingen en kunnen zij tegen gereduceerde tarieven de piste op om te skiën of boarden of een proefles te nemen.
Verder zijn er leuke activiteiten voor kinderen, zoals het kindertheater waar het Geheime Feest van Snowy wordt gevierd.
Daarnaast is er een speciale speurtocht door de Adventure Trail, is er een workshop apfelstrüdel bakken en brengt op zondag 6 oktober een bekende YouTuber een bezoek aan SnowWorld voor een meet and greet.

Completer aanbod

SnowWorld presenteert zich met ingang van dit seizoen onder een nieuwe huisstijl en heeft de afgelopen maanden geïnvesteerd in een nog completer aanbod voor haar gasten. Zo kwam er in SnowWorld Landgraaf het nieuwe Adventure Trail in het outdoorpark en vele nieuwe gerechten in haar restaurants.
“Dankzij de aanschaf van een stempelkaart voor € 15,00 ontdekken bezoekers alle activiteiten voor volwassenen en kinderen. Daarnaast vallen er leuke prijzen te winnen. Je gaat je ogen uit kijken in SnowWorld”, belooft Joris Gieske van SnowWorld. “Op www.snowworld.com/winteropening vind je een overzicht van alle activiteiten.”

Gezamenlijke opening

SnowWorld biedt vijf indoor wintersportresorts in Nederland en eentje net over de grens in Duitsland.
Gezamenlijk openen zij in hetzelfde weekend de winter met de winteropening.

Reacties